Strafbeschikking advocaat geregeld

prodeo advocaat

Als u verzet wilt instellen tegen een strafbeschikking, kunt u recht hebben op een prodeo advocaat. 

Een prodeo advocaat is een advocaat die door de Staat wordt betaald. Dit noemt men ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand of gratis advocaat. U betaalt dan alleen een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen en vermogen. Als u een laag inkomen heeft is ook de eigen bijdrage laag. U kunt hiervoor soms ook bijzondere bijstand aanvragen. 

 

Verzet strafbeschikking & pro deo

Als pro deo advocaat stellen wij zo nodig verzet voor u in tegen uw strafbeschikking. Dat betekent dat uw zaak alsnog door een rechter wordt behandeld in de rechtszaal. Ook regelen wij voor u de aanvraag voor de 'gratis rechtsbijstand' bij de Raad voor rechtsbijstand. Wij adviseren u niet alleen over uw mogelijkheden in uw strafzaak, maar ook altijd over uw recht op een prodeo advocaat, de zogenaamde 'toevoeging'.

Als u het formulier invult (klik hier) nemen wij gratis en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken voor een gratis advocaat voor uw strafbeschikking en verzet. Ook nemen we dan uw financiele situatie even met u door, om te zien of u mogelijk voor een prodeoadvocaat in aanmerking komt. Wij hebben veel ervaring in strafzaken en zijn goed op de hoogte van uw rechten en de hoogte van (eventuele) eigen bijdrage.

 

Geen recht op gratis rechtsbijstand. Wat nu?

Mocht u (net) geen recht hebben op gefinancierde rechtsbijstand, dan spreken wij vooraf altijd duidelijke en scherpe tarieven af. Zo werken wij vaak voor een vaste lage prijs in een zaak tegen een strafbeschikking. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en hebben wij geen discussies over een declaratie; wij besteden deze tijd liever aan uw zaak en verzet! 

Direct contact met een Advocaat

Vul het formulier in en een ervaren advocaat neemt gratis contact op voor uw strafbeschikking en verzet

uw gegevens worden versleuteld verzonden via een beveiligde verbinding (controleer het slotje in uw adresbalk)

Wat wij u bieden

  1. Deskundig advocaat adviseert over uw strafbeschikking
  2. Hulp bij het instellen van verzet (bezwaar)
  3. Binnen 24 uur contact met een advocaat 
  4. Vertrouwelijk en gratis eerste gesprek
  5. Duidelijke redelijke kosten (ook pro-deo).
  6. Directe Email en 06-nummer advocaat

Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten beschikbaar.